Vogelgroep

Het is bijna Herfstvakantie en sommige kinderen zijn wel een beetje moe. Lekker even een week geen dingen die moeten, maar gewoon lekker spelen. Het thema “In Holland staat een huis” hebben we afgesloten. We hebben heel veel woorden geleerd en liedjes die erbij horen. We kennen ons eigen adres en huisnummer.Ook hebben we het woord huis gestempeld en huizen gevouwen en geschilderd. Na de vakantie gaan we nog een week of twee over de herfst werken.

Vrijdag zijn we naar de Kamphal geweest om samen met een heleboel andere scholen te gaan gymen. De foto’s staan op de website. Alle kinderen kregen een bidon om water in te doen.

De eerste paar weken zijn voorbij en de kinderen zijn al aardig aan elkaar gewend. Ook het ritueel school en verschillende activiteiten zijn al gewoon. We spelen nog lekker veel buiten, omdat het gelukkig nog mooi weer is.
Het nieuwe thema is “In Holland staat een huis” We leren liedjes en lezen verhalen over huizen. We leren huisnummers en woorden bedenken die met de letter b beginnen. We bouwen huizen van Lego en blokken.