De eerste twee weken van de IJsberen!

Hallo, wij zijn de IJsberen.

We willen jullie nu wat vertellen over de eerste twee weken in het nieuwe schooljaar.

Onze huisdieren Donatello, Junior, Nero en Brutus hebben in de vakantie ergens gelogeerd en zijn nu weer gezellig bij ons in de klas.

Omdat we dit jaar als klas de ijsberen zijn hebben we verschillende dingen in de klas die hier op aansluiten. Zo zijn we zelfs heel blij met de WC-kaarten waarop een poepende ijsbeer is te zien, hebben we allemaal een ijsbeer gemaakt van papier en is de ‘ijsbeer van de dag’ geïntroduceerd.
De eerste onderzoeken naar de ijsbeer zijn met OGO ook weer ingezet.

We hebben voor de verjaardagen ook iets nieuws. Namelijk de verjaardagskoffer. Als we jarig zijn dan krijgen we een mooi feesthoedje op en mogen we uit de koffer een ballon grabbelen waar een kort spelletje in zit. Onze verjaardagen zijn ook goed te onthouden omdat we verjaardagskaarten hebben gemaakt. Deze zijn leuk om te komen bewonderen in de klas.

Dit jaar hebben we ook rekentuin op de computer. Dit is een erg leuk programma waarmee we kunnen rekenen. Dit kunnen we ook thuis doen met onze inlogcodes.

De Vossenjacht waarmee we dit jaar zijn begonnen vonden we ook erg leuk! Het was gezellig en leuk om wat oude klasgenootjes nu als vos te zien.

Tot de volgende keer.

Groep 7/8